palvelut

FLAVOuRIUM PERFECT SERVE


Miten tuote tulisi nauttia, millä tavalla se tulisi valmistella ja miten sitä voi mielenkiintoisella tavalla yhdistellä? 

Näihin kysymyksiin vastaa Flavourium Perfect Serve, joka on ryhmille toteutettava maistelun, kokeilun ja oivaltamisen yhdistelmä. 

Cocktail Experience


Kiitetty johdanto cocktailkulttuurin maailmaan. Noin kahden tunnin mittainen kokonaisuus, jossa pääset kuulemaan juomakulttuurin historiaa, opit baarikeittiön välineet ja pääset workshopin muodossa kokeilemaan ja maistamaan 4 eri cocktailperheen tuotteita. Suomen kiitetyin cocktailkoulukonsepti - jo vuodesta 2007 noin tuhat kertaa toteutettu kokonaisuus, josta on myös olemassa erilaisia versioita sekä jatko-osioita. 

Cocktailin tarina
Cocktail workhop

Flavourium Gin Experience


Tutustuminen ginien maailmaan - historia, nykypäivä, valmistustavat ja erot. Kaikki mitä tarvitsee tietää ginistä yhdessä ytimekkäässä paketissa. Teeman mukainen (esim. Nordic) gintasting & perfect serve.  

G&T Workshop
Oman G&T tekeminen ja nautiskeleminen    

Flavourium Whisky Experience


Tiesitkö, että maailman viskeistä yli puolet nautitaan cocktailin muodossa? Oletko kokenut miten eri viskien tarjoilutavat voivat vaikuttaa kokemukseen? Haluaisitko tietää millä eri tekijöillä voit muuntaa viskikokemusta mieleiseksesi ja miten suolaisen sekä makean yhdistäminen voi tuoda lisää kokemukseen? Nämä ja paljon muuta helposti lähestyttävässä muodossa.   

Lopuksi klassinen Whisky Highball

Paketteina esimerkiksi: Whisky World Tour tai Introduction to Whisky Styles

Flavourium Wine Experience


Johdanto viinien maailmaan hauskalla ja rennolla tavalla. Viinien makumaailmojen ohella kokeillaan ja vertaillaan eri tarjoilutapojen merkitystä. Esimerkiksi lasin, dekantoinnin sekä lämpötilan merkitys. Viiniteema on valittavissa toiveiden mukaan. Kysele lisää.  


    

Flavour Pairing


Oletko miettinyt mistä ruoan ja juoman yhdistämisessä on oikein kyse? Miten maistaminen ruoan kanssa oikein tulisi tehdä ja minkälaisen ruoan kanssa. Johdanto ruoan ja juoman yhdistämisen maailmaan, esimerkkejä joissa pääset maistamaan pienten mielenkiintoisten suupalojen kanssa sekä esimerkiksi kokeilemaan miten cocktailit ja ruoka voivat muodostaa ainutlaatuiden yhdistelmän. Flavourium Maistelutapahtumat / Polttarit / Synttärit


Pienelle porukalle (n. 10 hlö) noin tunnin mittainen maistelu - ja tekemistapahtuma jossa sankari pääsee itse tekemään

Vaihtoehtoina:
Cocktail of the day - cocktailin teko
Sabrage - samppajan avaaminen miekalla
 Tunnista maku - sokkotasting
Tiedustele lisää

Flavourium logo

Mall of Tripla, 5th floor

Fredikanterassi 1

00520 Helsinki

–––


follow us

INSTAGRAM

FACEBOOK


–––

Restaurant & Cocktail Bar


CLOSED UNTIL FURTHER NOTICE

contact

Email: [email protected]Daytime:

Sales & inquiries: +358 400 219921